Neem contact op

Hoe wij werken


Als u dit leest heeft u wellicht al een keuze gemaakt uit onze campers en online de beschikbaarheid gecontroleerd.

Na ontvangst van uw berichtje zullen wij u per email een aanbieding sturen waarin we de kosten en de ophaal- en retourdetails samenvatten.

Graag stellen we u ook in de gelegenheid om de camper van dichtbij te komen bekijken. Wij vertellen dan over het leven in een camper en lichten de werking van de camper toe; waar nodig met praktische tips. We hopen natuurlijk dat u daarna nog enthousiaster bent om het zelf te gaan meemaken.

We leggen de huurafspraken vast in een kleine huurovereenkomst die wij u per email zullen toesturen. Deze ontvangen wij graag ingevuld retour. In de huurovereenkomst vindt u de definitieve details rondom ophalen en terugbrengen en ook de data waarop wij de aanbetaling, het restant en de borgsom zouden willen ontvangen. 

Heeft u de overeenkomst met kopie rijbewijs van de bestuurder retourgestuurd en is de aanbetaling binnen? Dan is uw boeking compleet en kan de voorpret beginnen! Wij werken dan zo spoedig mogelijk de beschikbaarheid bij op de website.


Uiteraard staan wij u op alle mogelijke manieren bij als u voor, tijdens of na uw campervakantie vragen heeft. 

Contactgegevens


Heeft u vragen, opmerkingen of feedback?

Neem gerust even contact met ons op.

Bij voorkeur 's-avonds en -behalve bij calamiteiten- niet op zondag. Graag alleen bellen bij interesse in de huur van onze campers.


U vindt ons en onze campers in het mooie dorp Poederoijen.


Wist u dat zich hier bij Slot Loevestein ook één van de mooiste camperplaatsen van Nederland bevindt?